English Lasnguage Pages   Σελίδες στα Ελληνικά
  Εταιρικό Προφίλ


Η NORATEX ABEE ιδρύθηκε το 1975 και δραστηριοποιείται στην εμπορεία και διάθεση βιομηχανικού ηλεκτρολογικού υλικού.
Στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της ασχολήθηκε κυρίως με την παραγωγή μονωτήρων χαμηλής και μέσης τάσης. Αργότερα, επεκτάθηκε στην εισαγωγή μιας ευρείας γκάμας Βιομηχανικού Ηλεκτρολογικού Υλικού για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες της βιομηχανίας, των επιχειρήσεων και του οικιακού χρήστη.
Μετά από 35 χρόνια και πλέον εμπειρίας έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και αξιόπιστες λύσεις καθώς και συνεχή τεχνική Πιστοποιητικά μετά την πώληση.
Επίσης, η εταιρία μας έχει και εξαγωγικές δραστηριότητα στην Κύπρο, τη Ρουμανία, την Αλβανία, τη Σαουδική Αραβία κλπ.
Τα τελευταία χρόνια, η εταιρία, αναπτύσσεται και στους τομείς ανανεώσιμων πηγών και εξοικονόμησης ενέργειας με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες.

  Οι Στόχοι μας


Στα πλαίσια της ανάπτυξής της, η NORATEX ABEE ακολουθεί ένα μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία θα επεκτείνει την γκάμα των υψηλής τεχνολογίας προϊόντων της σε συνδυασμό με το δίκτυο πωλήσεων, έτσι ώστε να κυριαρχήσει στην αγορά.

Παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά αλλά και με υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον και στη βελτιωση της ποιοτητας ζωης, η εταιρεία προσανατολίζεται στην επέκταση των δραστηριοτήτων της σε προϊόντα και υπηρεσίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, και εξοικονόμησης ενέργειας.

Κλειδί για την επίτευξη των παραπάνω στόχων είναι η αντιπροσώπευση αξιόπιστων προϊόντων, επώνυμων οίκων, που οδηγεί στην ταύτιση της εταιρείας με την υψηλή ποιότητα. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή είναι και το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό σε θέματα ενέργειας κ.α. και έχει σαν αποτέλεσμα την αδιαφιλονίκητη παρουσία της NORATEX ABEE στο χώρο.

   
  Ιστορική αναδρομή

Η NORATEX ABEE ιδρύθηκε το 1975 από τον Γεώργιο Χριστοδούλου πατέρα του Νεόφυτου και του Ιωάννη.
Στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της ασχολήθηκε κυρίως με την παραγωγή μονωτήρων χαμηλής και μέσης τάσης, ενδεικτικών λυχνιών νέον και κλεμμών ράγας.
Αργότερα, η εταιρεία επεκτάθηκε στην εισαγωγή μιας ευρείας γκάμας Βιομηχανικών Ηλεκτρολογικών Υλικών.
Πιο συγκεκριμένα:

1975: Ίδρυση της Ο.Ε. εταιρείας

1978: Η εταιρεία αρχίζει τις πρώτες

1980: Εισέρχεται δυναμικά στην εισαγωγή

1994: Η εταιρεία παίρνει την σημερινή της

1995: Η NORATEX ABEE, πρωτοπόρος

2001: Πιστοποίηση της εταιρείας

2003: Πιστοποίηση της εταιρείας

2006: Ο Νεόφυτος Χριστοδούλου


Δομή εταιρίας

Το Προσωπικό της NORATEX ABEE αποτελείται από αφοσιωμένα άτομα τόσο απέναντι στην εταιρεία όσο και στα καθήκοντά τους.
Η πλειοψηφία των εργαζομένων συγκροτείται από επιστημονικά καταρτισμένα προσωπικό όπως Ηλεκτρολόγους μηχανικούς, Οικονομολόγους, Τεχνικούς, με πολυετή εμπειρία στον τομέα τους.


  Η Διοίκηση φροντίζει να ακολουθείται η πολιτική της εταιρείας χωρίς παρεκκλίσεις, με γνώμονα την επίτευξη των προκαθορισμένων στόχων καθώς και την δημιουργία καινούριων.

  Το τμήμα Marketing, άριστα οργανωμένο, ενημερώνεται συνεχώς για την κυκλοφορία νέων υλικών και έρχεται σε συνεχή επαφή με το καταναλωτικό κοινό ώστε να αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες της αγοράς και να τις ικανοποιεί. Επίσης φροντίζει για την παρουσία της εταιρίας σε εκθέσεις και περιοδικά του κλάδου.

  Το τμήμα Πωλήσεων αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών που κύριο μέλημά της έχει την άμεση κάλυψη των αναγκών των πελατών, μέσα από μια φιλική και εγκάρδια συνεργασία

  Το τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας συντονίζει τις δραστηριότητες της εταιρείας ώστε να συμμορφώνεται στα διεθνή πρότυπα, στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωσή της. Ιδιαίτερη βάση δίνεται στην συγκέντρωση των απαραίτητων πιστοποιητικών όλων των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία όπως επίσης και σε τεχνικούς ελέγχους που γίνονται σε πιστοποιημένα εργαστήρια.

  Το τμήμα Τεχνικής Πιστοποιητικάς άρτια οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο με συστήματα ελέγχου, ασχολείται αφ' ενός με την παροχή Πιστοποιητικάς μετά την πώληση, τις επισκευές προϊόντων και αφ' ετέρου με τον ποιοτικό έλεγχο των εισερχομένων προϊόντων.

  Το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών φροντίζει για την καταγραφή των υποδείξεων των πελατών ώστε τα στοιχεία που συγκεντρώνονται να επεξεργάζονται και να οδηγούν στην λήψη αποφάσεων που θα συμβάλλουν στην συνεχή βελτίωση της εταιρείας.

  Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη του τομέα της Πληροφορικής, επενδύοντας σε υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα και προγράμματα λογισμικού.
Από το 2004 εγκαταστάθηκε πρόγραμμα ERP με το οποίο γίνονται στατιστικές μετρήσεις και αναλύσεις, συμβάλλοντας σημαντικά στην παρακολούθηση της επίτευξης των στόχων της εταιρείας και στον καθορισμό των καινούριων.

   
  Το Πελατολόγιο μας
Το πελατολόγιο της εταιρείας καλύπτει όλη τη Ηπειρωτική αλλά και τη νησιωτική Ελλάδα και περιλαμβάνει:
Κατασκευαστές ηλεκτρολογικών πινάκων

Καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού

Καταστήματα ηλεκτρονικών

Τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες

Δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς


Η εταιρία φροντίζει, μέσω των εμπορικών αντιπροσώπων της, τις τακτικές επισκέψεις στους πελάτες και την διαρκή ενημέρωση τους για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρίας.

Επιπλέον, με τακτικές παρουσιάσεις από το τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνουμε να αναβαθμίσουμε τις τεχνικές γνώσεις των συνεργατών μας ώστε να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις στον τομέα τους.

  Το Δελτίο τύπου 01-10-2012<
Πατήστε για μεγέθυνση

Η εταιρία NORATEX ανέλαβε επίσημα την αντιπροσώπευση όλων των προϊόντων του Γερμανικού εργοστασίου ασφαλειών SIBA GmbH.

μάθετε περισσότερα 

  Κύριες ΔραστηριότητεςCreated - Developed by : © Zargiannakis Kostas 2009 - 16
Facebook